Lichtkoepel specialist

Ben jij op zoek naar een goede lichtkoepel specialist? Dan kan ik jou aanraden om eens op de website te kijken van: licht-koepels.be. Op deze website vindt jij namelijk de goedkoopste koepels en dakbetreding van heel België. En je hoeft dan niet bang te zijn dat de kwaliteit dan minder is, want zij verkopen alleen hoogwaardige kwaliteit. Ons klusbedrijf heeft vaak projecten waar ook een koepel bij geplaatst moet worden. Wij willen deze koepels dan ook zo goedkoop mogelijk inkopen. Helaas is onze vorige leverancier onlangs failliet gegaan. Daarom heb ik een medewerker de opdracht gegeven om te kijken naar een andere leverancier.

Lichtkoepel specialist

Goede lichtkoepel specialist

Zo kwam mijn medewerker terecht op de hierboven al genoemde website. In de webshop staan verschillende soorten koepels en onderdelen. Een greep uit het assortiment in deze webshop is:

  • Complete lichtkoepelsets
  • Rechthoekige en vierkante opstanden uit polyester of PVC
  • Megatubes voor platte daken of schuine daken
  • Losse koepels uit polyester of acrylaat

De meeste koepels die wij nodig hebben zij toch wel de complete sets. Alle producten die hier worden verkocht voldoen aan de geldende eisen en normen zoals de EN 1201-2 en de EN 1873. Daarnaast krijg jij altijd tien jaar garantie op het product bij deze lichtkoepel specialist.

Lichtkoepel specialist

Snelle bezorging

Wij hebben een aantal van deze complete set online besteld. Dit ging heel erg gemakkelijk. Nadat wij onze bestelling hadden doorgevoerd kregen wij de koepels al binnen twee weken binnen. Dit vonden wij erg snel en een goede service. Bij onze vorige leverancier duurde dit veel langer. Op de website staan ook montage instructies om het allemaal wat makkelijker te maken. Ook is er op de website een chat functie aanwezig. Zo krijg jij snel antwoord op jouw vragen. Wij zijn zeer tevreden over de diensten van dit bedrijf en willen dat graag met jullie delen. Neem ook eens een kijkje op de website van deze lichtkoepel specialist.