Toen ik een klein meisje was vond ik het altijd al heerlijk om naar de sterrenhemel te turen, vaak urenlang. Nu ik volwassen ben heb ik nog steeds dezelfde hobby. Sterker nog, in de zomer zit ik elke avond op het terras en geniet van de sterrenhemel. Jammer genoeg is dit in de winter niet mogelijk, want het weer in Nederland speelt dan vaak niet mee.

Gezellig in de buitenlucht

Enkele maanden geleden hadden mijn man en ik ons 10-jarig jubileum. En omdat wij nu toch al zo lang gelukkig getrouwd zijn, wilde mijn man mij graag een bijzonder cadeau geven. Zonder dat ik het wist had hij contact opgenomen met Alibow. Dit is een bedrijf dat is gespecialiseerd in tuinoverkappingen. Maar natuurlijk wilde hij niet zomaar een overkapping, maar juist een glazen terrasoverkapping, zodat ik heerlijk naar de sterrenhemel kon turen, ook in de winter. Een week later was al alles klaar en natuurlijk wa ik er ontzettend blij mee.
Inmiddels deelt mijn man mijn passie en zit samen met mij elke avond te genieten onder de sterrenhemel, in winter of zomer, en onder het genot van een heerlijk glaasje wijn. Wat een luxe!