Ook uw hal verdient het om er mooi uit te zien! Waarom zou u alleen aandacht geven aan uw woonkamer, keuken en badkamer? Vandaag geven wij u twee tips waardoor u uw hal of gang kunt omtoveren tot een ware blikvanger. Het begint allemaal bij het uitzoeken van vloertegels, hiermee bepaalt u voor een groot deel de uitstraling van uw hal. Het uitzoeken van de juiste vloertegel voor in uw hal kan nog best een aardige klus zijn. Wij hopen dat u na het lezen van dit blog overtuigd bent en uw gang de aandacht geeft die hij verdient. Lees snel verder en raak geïnspireerd!

Tijdloze klassieker; dambord vloertegels

Waar een dambord motief vaak terug is te vinden in de keuken zijn deze vloertegels minstens zo populair in de hal. Een overweldigende eerste indruk maken op uw bezoek? Dan zijn deze dambord vloertegels de perfecte keuze. De combinatie van witte en zwarte tegels zorgt voor een onuitwisbare indruk, het speelse en tegelijkertijd luxe effect maakt uw hal gegarandeerd tot een succes! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje in de vloertegel collectie van Tegelmegashop.be.

Maak uw ruimte groter

Onze tweede tip gaat over het ruimtelijk effect in uw hal. De hal is in veel woningen een kleine ruimte die al heel snel vol oogt door de kapstok, het schoenenrekje en de andere spullen die aanwezig zijn. Dé oplossing hiervoor is het gebruik van grote vloertegels, deze zijn namelijk ideaal om een ruimtelijk effect te creëren. Door middel van grote vloertegels laat u uw hal er groter uitzien en wordt de uitstraling een stuk mooier. Het fijne van deze grote vloertegels? Ze zijn te verkrijgen in meerdere maten en kleuren, zo kunt u altijd wel grote vloertegels vinden die bij uw hal passen.